Mijn Reisavontuur in mijn zelf omgebouwde minicamper

Mijn droom gaat in 2024 dan echt uitkomen: reizen met mijn honden in mijn zelfomgebouwde mini camper. Een avontuur dat ik al jaren in gedachten had, staat op het punt werkelijkheid te worden!

Mijn reis begint in januari in Zweden, waar ik op bezoek ga bij mijn stiefvader. Hij heeft daar een idylisch huisje midden in de bossen. We gaan daar genieten van de prachtige natuur en hopelijk van de sneeuw!

Het grote avontuur, de reis door landen in Europa, begint in Mei. De route omvat enkele van de meest adembenemende landen, waaronder Zwitserland, Italië, Slovenië en Oostenrijk. Deze landen staan o.a bekend om de prachtige natuur, mooie cultuur en hondvriendelijkheid.

Tijdens de reis zullen we ook spontane uitstapjes maken naar nabijgelegen bestemmingen, waarbij we genieten van de vrijheid en flexibiliteit die reizen met een camper biedt. We hebben al geoefend in Nederland, wat al een voorproefje gaf van wat komen gaat.

Oorspronkelijk zou ik deze reis gaan maken samen met Diango en Cody. Door een vreselijk ongeluk is Cody in juni 2023 om het leven gekomen. Mijn wereld stond op zn kop en mijn plan viel in duigen. Echter wilde ik mijn droom niet opgeven. Toen kwam Wolf op mijn pad en woont nu bij mij en Diango. Mijn geluk kan niet op. Wolf, Diango en oppashond Guus gaan samen met mij op avontuur!

De reis zal grotendeels alleen met de honden zijn, maar ik kijk er ook naar uit om vrienden en familie onderweg te verwelkomen.

Ik nodig jullie uit om met me mee te reizen tijdens deze blogserie. Ik zal mijn ervaringen, ontmoetingen en avonturen delen 🚐🌍🐾

xx Eva

| Travel with Dogs by Eva |

Hee, ik ben Eva

Ik help baasjes om het welzijn van hun geliefde viervoeter te verbeteren. Van gedrag, gezondheid, voeding tot training en coaching. Het begrijpen van je hond is essentieel en ik kan helpen om jouw band tussen jou en je hond te verbeteren. Lees hier meer Over mij!

 

Ontvang een gratis E-Book: Tips en trics om het leven van je hond nog leuker te maken
meer blogs