Samenwerkingen

Samenwerken zorgt voor verbinding

Als zelfstandig ondernemer in de hondenbranche is het belangrijk om samen te werken met andere specialisten. Hondenwelzijn omvat namelijk meerdere aspecten. Zoals gezondheid, voeding en gedrag. Ik werk daarom samen met meerdere specialisten en bedrijven. Samenwerken zorgt voor verbinding en een nog beter welzijn voor de hond!

Butternutbox

Butternut Box is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige en op maat gemaakte voeding voor honden. Met een focus op versheid en voedingswaarde biedt Butternut Box gezonde maaltijden, samengesteld op basis van de unieke behoeften van elke hond. De gebruikte ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd om een uitgebalanceerd dieet te garanderen. Met hun streven naar voedzaamheid en smaak biedt Butternut Box een uitstekende keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar vers, gezond en op maat gemaakt voedsel voor hun trouwe viervoeters.

Deze samenwerking staat in het teken van gezonde supplementen voor je hond! Mijn eigen hond Wolf  krijgt dagelijks supplementen van Dogsuppy. 

🐾 Hoge kwaliteit

🐾 Versterkt het immuunsysteem

🐾 Ondersteunt de darmgezondheid en spijsvertering

🐾 Ondersteunt bij allergie en intollerantie klachten

🐾 Draagt bij. aan een gezonde huid en vacht

Met de code: Dogsbyeva, krijg je 10 euro korting op je bestelling!

Cuddypup

Deze samenwerking staat in het teken van  verrijkingsproducten zoals snuffelmatten, hersenspelletjes en nog meer speeltjes! Cuddy pup verkoopt ook nog snacks, verzorgingsproducten en nog veel meer!

Met de code: DOGSBYEVA10,  krijg je 10% korting op je bestelling

Tracktive

Hondenwelzijn bevat meerdere aspecten zoals: gedrag, voeding, gezondheid en mens-hond relatie. Samenwerken met specialisten uit verschillende branches is dan ook van belang. Dogs by Eva werkt dan ook nauw samen met verschillende therapeuten. Ben jij opzoek naar een geschikte therapeut? Via mijn advies pagina, kan ik jou hierbij helpen!

"Samenwerken in de hondenbranche: waar gezondheid, voeding en gedrag samenkomen, bloeit het welzijn van de hond. Samen streven we naar een leven vol gezonde en blije honden"