Huisdierverzorging aan huis

Naast het werken met de honden biedt Dogs by Eva ook huisdierverzorging aan huis aan. Al jarenlang verzorg ik katten, paarden en knaagdieren aan huis.

Dierverzorging aan huis

Ik heb niet alleen een groot hart voor honden, maar zeker ook voor andere dieren!

Vanaf kleinsafaan hadden wij altijd huisdieren, van honden, katten, konijnen, cavia’s, hamsters, vissen en vogels tot kippen en een shetlander. Ook heb ik jarenlang paard gereden en verzorgpaarden gehad. Daarnaast was ik ook vaak te vinden op de kinderboerderij. Dat ik altijd al met dieren wilde werken, was toen al duidelijk! 

Naast mijn eigen bedrijf heb ik ook een aantal jaar gewerkt bij de dierenarts als assistente. Dit was erg leuk en super leerzaam!

Zo gaat het in z'n werk

Stap 1

Inschrijven via het contactformulier, na ontvangst neem ik z.s.m contact met u op!

Stap 2

Telefonisch contact

Stap 3

Kennismaking aan huis

Stap 4

U kunt met een gerust gevoel op vakantie, terwijl uw dieren thuis goed verzorgd worden

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!