Kleinschalige huiselijke opvang

Hondenopvang

Dogs by Eva biedt kleinschalige honden dagopvang en vakantie opvang aan in huiselijke sfeer. De honden lopen hier rond in de woonkamer en hebben genoeg plek om lekker te relaxen. De honden gaan ongeveer 2x per dag naar buiten, waarvan 1 lange wandeling. In huis is rust zeer belangrijk en de honden moeten de mogelijkheid hebben om te kunnen ontspannen. Welzijn, ontspanning en plezier staan voorop!

IMG_0492

Mijn werkwijze

Komt jou hond bij mij in de roedel?

Belangrijk!

Stappenplan

1

Telefonische kennismaking

2

Kennismaking bij mij in de buurt samen met mijn eigen hondjes

3

1 of meerdere wendagen/wennachten

4

Mochten de stappen goed verlopen.

Welkom in de roedel!

Vragen die je misschien nog hebt:

De betaling voor de uitlaatservice, dagopvang en overnachtingen gaat achteraf via een betaallink. Voor de vakantie vanaf 1 week, dient er vooraf 50% aanbetaald te zijn.

Klik hier voor de algemene voorwaarden en prijzen

 

Voor 8:30 brengen en na 17:30 ophalen is mogelijk. Per half uur komt er 1,50 bij. Ophalen kan tot uiterlijk 21:00 uur (doordeweeks) en 22:30 (weekend). 

Vanwege eerdere ervaring neem ik geen intacte reuen meer aan vanaf de 6 maanden oud. Intacte reuen vanaf deze leeftijd kunnen veel onrust veroorzaken in de groep.

Een halsband (liefst een tuig) en een riem. Indien de hond blijft overnachten: eigen voer, eigen kleedje/mand, paspoort en eventuele medicatie.

Dit verschilt per dag. Elke dag is anders. De honden krijgen dagelijks een lange wandeling (bos, strand, losloopgebied) en daarnaast loop ik korte rondes in de wijk. Ook krijgen ze hersenspelletjes aangeboden. Naast deze momenten kunnen de honden met elkaar spelen en daarna heerlijk relaxen

Dit is afhankelijk van de hond. De meeste honden slapen beneden, maar er is ook mogelijkheid om boven te slapen. Wanneer de honden gewend zijn om thuis in de bench te slapen, dan is dat hier ook zo.

De honden (muv pups) krijgen 2 keer per dag hun eigen eten. Ze krijgen dit allemaal apart. Wanneer er sprake is van voernijd, dan zit de hond tijdens de eetmomenten apart van de rest.

De honden leven mee in huis en lopen hier dus ook vrij rond. Mits ze zelf de rust kunnen opzoeken en kunnen relaxen. Sommige honden hebben meer behoefte aan een eigen afgeschermde plek. Zij liggen dan in de bench (mits ze bench getraind zijn) of in een afgezet gedeelte

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!