Het natuurlijke supplement bij angst en stress bij honden

Als hondenbezitters streven we er altijd naar om onze trouwe metgezellen gelukkig en in balans te houden. Echter, net als mensen, kunnen honden te maken krijgen met stress en angst, wat kan leiden tot gedragsproblemen en een verminderde levenskwaliteit. In deze blog ga ik je meer vertellen over het natuurlijke supplement tegen angst en stress bij honden. Dit supplement gebruik ik regelmatig voor mijn eigen honden, maar adviseer ik ook aan mijn klanten.

Bestel hier met de code DOGSBYEVA met 15% korting!

Stress en Angst bij Honden: Oorzaken en Signalen

Honden kunnen om verschillende redenen stress en angst ervaren. Veranderingen in de omgeving, zoals verhuizingen of nieuwe huisdieren, kunnen stress veroorzaken, net als harde geluiden zoals vuurwerk of onweer.

Naast externe factoren zoals lawaai en veranderingen in de omgeving, kunnen honden ook te maken krijgen met interne gevoelens van onzekerheid, wat kan bijdragen aan stress en angst. Onzekerheid kan verschillende oorzaken hebben, waaronder een gebrek aan socialisatie op jonge leeftijd, traumatische ervaringen, veranderingen in de gezinssamenstelling of een gebrek aan zelfvertrouwen.

Honden die zich onzeker voelen, kunnen zich terugtrekken uit sociale situaties, vermijdingsgedrag vertonen of bijvoorbeeld uitvalgedrag vertonen. Dit kan leiden tot een verhoogd niveau van stress en angst, waardoor het welzijn van de hond zeer achteruit gaat.

Het is belangrijk om de signalen van stress en angst bij honden te herkennen, zodat je tijdig actie kunt ondernemen om hun welzijn te verbeteren. Let op tekenen zoals overmatig hijgen, kwijlen of likken, trillen, zich terugtrekken, overmatig blaffen, en veranderingen in eet- of slaappatroon. Als je merkt dat je hond deze symptomen vertoont, kan dit een teken zijn dat hij stress of angst ervaart en kan het nuttig zijn om hulp te zoeken om hem te helpen omgaan met deze gevoelens. Lees hier meer over stressignalen bij honden!

Bestel hier met de code DOGSBYEVA met 15% korting!

Organimal Gedrag in Balans

Dit krachtige natuursupplement ontspant en herstelt de rust bij je hond, zonder dat het hem versuft. Het is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die essentieel zijn voor het bevorderen van een positieve gemoedstoestand bij honden. De formule bevat hoogwaardige valeriaan, citroenmelisseblad, L-tryptofaan, B-vitamines en andere natuurlijke elementen. Het supplement is 100% natuurlijk en veilig, zonder kunstmatige of chemische toevoegingen en bevat geen onnodige vulstoffen.

De Krachtige Ingrediënten van Organimal Gedrag in Balans:


  1. Valeriaanwortel extract: Bekend om zijn kalmerende eigenschappen, kan valeriaanwortel extract helpen bij het verminderen van angst en stress bij honden, waardoor ze zich kalmer en meer ontspannen voelen, zelfs in stressvolle situaties. 

2. Citroenmelisseblad extract: Citroenmelisse staat bekend om zijn angstverminderende en kalmerende effecten, die kunnen helpen bij het verminderen van nervositeit en spanning bij honden, waardoor ze zich meer op hun gemak voelen. 

3. L-Tryptofaan: L-Tryptofaan is een aminozuur dat de productie van serotonine bevordert, een neurotransmitter die gevoelens van geluk en ontspanning reguleert. Door de serotonine niveaus te verhogen, kan L-Tryptofaan helpen bij het verminderen van stress en angst bij honden.

4. Vitamine B1 (Thiamine HCI): Vitamine B1 speelt een rol bij het functioneren van het zenuwstelsel en kan helpen bij het verminderen van stress en angst bij honden door een gezonde zenuwfunctie te ondersteunen. 

5. Magnesiumstearaat + citraat: Magnesium is betrokken bij het reguleren van de stressrespons in het lichaam en kan helpen bij het verminderen van angst en spanning bij honden door de spieren te ontspannen en het zenuwstelsel te kalmeren.

Waarom Organimal Gedrag in Balans?

Organimal Gedrag in Balans onderscheidt zich door zijn natuurlijke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten, die wetenschappelijk zijn onderbouwd en ondersteund door dierenartsen. Het supplement is gemakkelijk te doseren en wordt goed verdragen door honden van alle leeftijden en rassen. Klanten van Organimal hebben gemeld dat hun honden een verbeterd gedrag vertonen, minder angstig zijn en een groter gevoel van welzijn ervaren na regelmatig gebruik van het supplement.

Let op! Zoals geen enkel middel, is dit geen tovermiddel en dient het product als aanvulling. Bij hevige angst en stress klachten is het advies dan ook, om een gedragsdeskundige in te schakelen! Heb je hulp nodig met het gedrag van je hond? Ik kan je daarbij helpen! Op de pagina gedragcoaching vindt je mijn aanbod.

Met Organimal Gedrag in Balans supplementen kun je je hond ondersteunen bij het behouden van een kalme, gelukkige en evenwichtige gemoedstoestand, wat resulteert in een betere levenskwaliteit voor jullie beiden. Investeer vandaag nog in het welzijn van je hond met Organimal Gedrag in Balans en bestel hier (met de code DOGSBYEVA voor korting)

Bestel hier met de code DOGSBYEVA met 15% korting!

Groetjes,

Eva 🐾

| Dogs by Eva |

9F9BDBCE-5949-4599-AF19-0984169A78AF.png

Hee, ik ben Eva

Ik help baasjes om het welzijn van hun geliefde viervoeter te verbeteren. Van gedrag, gezondheid, voeding tot training en coaching. Het begrijpen van je hond is essentieel en ik kan helpen om jouw band tussen jou en je hond te verbeteren. Lees hier meer Over mij!

 

Ontvang een gratis E-Book: Tips en trics om het leven van je hond nog leuker te maken
meer blogs