Advies op maat

Loop je met je hond tegen een probleem aan? Heeft hij/zij last van bepaalde gezondheidsproblemen, zoals bijvoorbeeld allergie? Is het een lastige eter? Of wil je advies over het gedrag van je hond? Wil je meer leren over gezonde voeding? Of heb je een totaal andere vraag? Ik kan je hier bij helpen!

ADvies nodig over?

Ik kan je hierbij helpen!

Ik ga je hierbij helpen

Door mijn  ervaring in de hondenwereld, vind ik het belangrijk en ook erg leuk om mijn ervaringen en advies met klanten te delen. 

Ervaringdeskundige

Naast mijn universitaire opleiding Biologie, heb ik ook 3 jaar lang gewerkt als dierenarts assistente en volg ik extra cursussen over gedrag, gezondheid en voeding. Ook door de gezondheidsproblemen van mijn eigen honden (allergieën, intoleranties en gewrichtsproblemen) ben ik mij hierin gaan verdiepen. Het advies op maat is daarom ook in samenwerking met andere specialisten als gedragsdeskundigen, dierenartsen, orthomoleculaire therapeuten en holistische therapeuten. Daarnaast doe ik zelf de opleiding tot Integraal voedingstherapeut en ben ik nog meer aan het leren over gezondheid, voeding, supplementen en natuurgeneeskunde.

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Inschrijven via het contactformulier, na ontvangst neem ik z.s.m contact met u op!

Stap 2

Advies op maat wordt geschreven door Dogs by Eva in samenwerking met andere specialisten.

Stap 3

Zelf aan de slag met het persoonlijke advies op maat

Stap 4

U kunt altijd contact opnemen voor vragen of overleg

Advies op maat bestellen?

Na inschrijving via het contact formulier, neem ik z.s.m contact met u op! U krijgt dan een vragenformulier opgestuurd. Na ontvangst, ga ik aan de slag met het advies op maat. Deze wordt verstuurd via de mail en nadien is het mogelijk om contact te houden via telefoon of via de mail. Het blijft dus niet simpelweg bij alleen een advies op maat, maar voor vragen kunt u nog altijd contact opnemen!

Advies op maat: Voeding Basis

€ 45,00

Advies op maat: Voeding algemeen

€ 85,00

Informatie gesprek van 15 min

Gratis!

Advies op maat: gedrag

€ 85,00

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!