Uitlaatservice

Dogs by Eva biedt ook uitlaatservice aan. Dit kan in een groepje met andere honden of privé uitlaat. De honden worden thuis  met de bus opgehaald en dan gaan we wandelen in een gebied in de buurt. De locatie verscheelt per keer. Heerlijk naar het bos, strand of weide! Na de wandeling worden de honden weer thuisgebracht. Zie hieronder voor meer informatie!

Groepswandelingen

Een paar jaar geleden ben ik gestart met mijn uitlaatservice. Dit begon  kleinschalig nadat ik een paar keer had meegelopen met uitlaatservicen in de buurt. Daar kon ik niet aan de slag als werknemer, dus toen dacht ik, ik kan dit zelf ook! Ik ben begonnen met honden in de buurt uit te laten. Ik had toen nog geen auto, dus deed alles op de fiets. Nu heb ik gelukkig een busje waar de honden veilig in vervoerd kunnen worden.

Hoe gaat het in z'n werk?

Ik ben heel flexibel en werk niet met vaste werktijden. Mijn beschikbaarheid is ruim en er is veel mogelijk. Natuurlijk zijn goede communicatie en duidelijke afspraken belangrijk. Ik haal de honden meestal op tussen 11 en 13 uur op en breng ze rond 14 en 15 uur weer thuis. Dit is per dag afhankelijk van het aantal honden en wandellocatie. Ik wandel in omgeving Zoetermeer, maar ga ook regelmatig naar het strand van Kijkduin. De groepjes zijn vaak niet groter dan 6 honden. Ook loop ik vaak niet alleen en gaat er iemand gezellig mee, zeker als de groep groter is.

Belangrijk voor de groepswandelingen:

Privé wandelingen

Kan jou hond door bepaalde redenen of omstandigheden niet mee met de groep, geen probleem! Ik bied namelijk ook privé wandelingen aan!

Hoe gaat het in z'n werk?

Ik ben heel flexibel en werk niet met vaste werktijden. Mijn beschikbaarheid is ruim en er is veel mogelijk. Natuurlijk zijn goede communicatie en duidelijke afspraken belangrijk. Ik haal de hond(en) bij u thuis op en wandel dan in de buurt van jullie huis. Na de wandeling breng ik de hond dan ook weer thuis.

Klik hier voor de prijzen

 

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!